Denaihati Tak Layak Menang Best Personal Blog Blogrrr!

Salam hormat,

1st of all aku nak ucap tahniah kepada Denaihati kerana menang kategori Best Personal Blog Blogrrr. Nak kata jeles, tetap jeles. Tapi nak bandingkan blog aku dengan Denaihati memang jauh panggang dari api. he he.
Anyway, Aku rasa kemenangan yang layak untuk Blog Denaihati adalah kategori best of the blog. Tapi sayang, Blogrrr tak ada award bagi kategori tersebut. Jadi, kalau ada event ini lagi tahun depan, kategori ini kena ada. Apapun, Blog Denaihati tetap blog yang terbaik. Tak kedekut ilmu, dah sentiasa sharing benda yang bermanfaat.
Layakkah aku!
Ini pandangan aku, jangan marah-marah. Blog yang layak menang kategori ini bagi aku.. Tengok SINI, betul tak? Kalau berdasarkan top 5 laa. Ini pandangan peribadi aku. Tapi Blog INI pun antara personal blog yang layak menang. Kenapa laa tak buat menang tempat pertama, kedua dan ketiga. he he.
Tapi kategori Personal blog memang saingan yang tinggi.Itu tak masuk Kak Red, Kid, Eyriqazz, Kak Kujie, dan lain-lain lagi. Itupun masih ramai yang sempoi lagi kat luar dari list. he he. Kalau masuk dalam list, aku rasa  memang serba salah nak pilih pemenang. ha ha.
p/s – Aku nak tahu tentang personal Denaihati lagi dari dekat. he he. banyak boleh belajar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.