Teringin nak pergi Muzium Patung Lilin I-City!


Muzium patung lilin pertama di Malaysia atau dipanggil Red Carpet. Satu lagi tarikan baru di I City Shah Alam. Dah lama aku tak jejak kaki di I City Shah Alam.

Last sekali, masa aku pergi hanya ada lampu-lampu, taman mainan dan Snowalk. Sekarang dah banyak berubah, siap ada water world.

Nampaknya kalau ada rezeki lebih, boleh laa aku pergi tangkap gambar dengan patung lilin yang macam orang real. Agak-agak patung Arsene Wenger ngan Mesut Ozil ada x?

Harga tiket masuk, boleh tahan juga mahal. Pemegang MyKad dewasa rm80, Kanak-kanak rm40. Nampaknya kena ambil pakej keluarga laa, jimat sikit rm160 sahaja.


Apapun kalau nak pergi mesti bukan time cuti sekolah, sebab kalau tidak confirm sesak yang amat.

Boleh beli tiket online kat SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.