Excited tengok game Arsenal!

Gambar dari Arsenal FC fan Malaysia

Salam hormat,

Lama rasanya tak update tentang Arsenal kat blog ini. Maklumlah, tak dapat ranking tertinggi dalam pencarian keywords Arsenal. he he. Tapi mulai hari ini, InsyaALLAH, aku nak try update tentang Arsenal macam blog Denaihati
Perlawanan Arsenal vs Sunderland adalah perlawanan paling excited aku tunggu. Bukan sebab sebelum nie tak best, tapi aku nak tengok pemain Bintang Arsenal pertama yang Pak Wenger beli, Mesut Ozil. Maklumlah, sejak Menang piala tanpa kalah tahun 2004, Arsenal tak pernah langsung membeli pemain bintang.
Mesut Ozil pemain Bintang terbaru Arsenal!
Hanya menjual pemain Bintang Arsenal sahaja. Tapi tak apa, dari dulu sampai sekarang, hatiku tetap bersama Arsenal. Tidak kira menang atau kalah. Hopefully tahun ini, akan dapat pegang piala. he he.
Perlawanan Arsenal vs Sunderland!
– Mesut Ozil memang memberi impak, 1st game dah jadi assist untuk gol pertama yang dijaringkan oleh Giroud. Macam dah serasi dengan gaya permainan Arsenal, tapi ada juga kurang dia.
– Pendapat aku, Giroud ini macam Van Nistelrooy plak, ex player Manchester United. Umpanan menarik memang boleh menjaringkan gol.
– Pertahanan Arsenal still lemah, minta-minta Pak Wenger tambah defend bila musim perpindahan Januari ini.
– Walcott banyak miss peluang. 
– Ramsey! memang aku dah agak, permainan dia akan meningkat. Dulu di adown sebab patah kaki. Ambil masa untuk pulih confident dia balik. he he.
Nampaknya dapat merasa No 1 untuk sekejap, memandangkan Liverpool tak lawan lagi. Chelsea kalah dengan Everton. Terbaik laa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.