Buat duit melalui facebook atau twitter!


Ini adalah cek pertama yang sampai hasil melalui register di churpchurp. Ambil masa berapa lama untuk aku cashout pun aku tak ingat. Rasanya lebih dari 2tahun kot. At least ada juga hasilnya bila dok share iklan kat fb ngan twitter nie.

Aku pun bukan kerap sangat share benda nie, sejak cash out je, semangat sikit dok share balik. Mana nak tau, kalau korang klik, at least bertambah la sikit rezeki aku. he he.

Anyway, senang saja untuk buat duit dengan churpchurp nie, kalau fan pages korang mantap lagi ok. Aku setakat 1++ apa laa sangat. Tapi at least ada laa juga. Alang2 dah online selalu, bagi laa ada income sedikit.

Macam bro Eyriqazz selalu sebut, kalau tak pecahkan ruyung, mana dapat sagunya. he he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top