2/26/2013

Menyesal aku beli buku Jangan Baca Buku Ini - Abang Ensem!

Salam hormat,



Aku sebenarnya membeli buku ini melalui ejen lantikkan Abang Ensem iaitu Aslam. Kebetulan Aslam kerja dekat dengan rumah aku. So dengan dia senang untuk aku buat appointment untuk membeli. Tapi membeli secara tak sengaja bila aku ternampak Aslam membawa buku untuk seorang pembeli yang kebetulan pergi seminar pelabur underground bersama aku.

Apa lagi, menjerit aku dari atas panggil Aslam, kot-kot ada buku lebih, nasib baik ada. Itulah 1st time aku jumpa Aslam face to face, itu untungnya kenal melalui fb dan kat blog ada gambar sendiri. he he. Nasib baik aku perasan. Kalau tak kesian Aslam, kena set time lain plak, semata-mata nak jual buku kat aku. he he. habis dah intro, nie nak cerita aku tak puas hati beli buku AE kali nie.

Pergi seminar AE  sudah, Ingatkan dengan membeli buku ini. At least aku mendapat satu autograf yang menaikkan semangat aku untuk menceburi bidang hartanah tetapi hampeh. Kedekut sign punya AE. Aku ingat semua buku dia dah sign autograf. ha ha.

Lagi satu yang menyebabkan aku kecewa adalah, setelah habis mentelaah buku ini, aku perasan nama aku hanya ada pada muka surat 14 saja. Kecewa betul. Nampaknya tak dapat menumpang glamor dari buku AE. he he.

Apapun, buku ini memang terbaik, simple dan mudah untuk difahami. Thanks kepada orang yang bersusah payah buat buku ini.

"Nikmat sebenar buku ini hanya berlaku apabila anda berjaya mempraktikkan segala ilmu yang dicurahkan AE menabahkan lagi aset kekayaan" - Aqif Azizan - penulis jutawan

11 comments:

  1. memang dah lama beli buku ni..tak menyempat je..

    ReplyDelete
  2. Mak Dara tak sempat lagi beli buku ni.. nak kena beli jugak ni nnt hehe

    ReplyDelete
  3. haha memang best bro buku ni.. tapi tuang penulis tak best..kekeke

    ReplyDelete
  4. baguslah dah miliki buku ini :)

    k sha baru nak pinjamkan..hehe

    ashadin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu pinjam kat Kak Sha lambat sgt..

      Delete
  5. Aqif memang power...takde kena mengena dgn entri ini. sebab penulisan dia mantap

    ReplyDelete
  6. Ramainya peminat dan buyer yang menanti buku EM. Mesti dia lebih semangat lagi lepas ini.

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.