Tayar KL Monorail meletup?

Siapa yang selalu balik kerja naik KL monorail mesti tahu tentang kejadian ini! Aku sendiri pun macam kurang percaya. Rupa-rupanya KL Monorail ada tayar getah? 

Aku hanya beberapa kali pernah naik KL monorail ini. Yang aku tahu, KL monorail ada driver saja. Apapun, nasib baik semua penumpang dalam keadaan baik. Lagipun penyaman udara still berfungsi macam biasa, at least tak ada orang sesak nafas akibat kepanasan.
Memang respek tindakkan yang cepat dari pihak KL monorail. Benda dah nak jadi, at least ada cara pencegahan.

2 thoughts on “Tayar KL Monorail meletup?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top