Cara hilangkan ruam pada kulit anak!


Aisy baru berusia 4 Bulan. Oleh kerana kulit yang sensitif, aku tak tahu laa. Dah naik ruam satu badan! kesian aku tengok. Nasib baik dia bukan jenis merengek nangis memanjang. Mula try letak losyen. Tapi tak ada perubahan.


Maybe tak kena dengan kulit dia. So sebagai alternatif, isteri aku cuba guna minyak kelapa dara. So far, Alhamdulillah kulit dah semakin ok. Dah kurang biji-biji merah. Cuma ada kesan merah saja. Cara ini mungkin tak jadi kepada semua, tapi merupakan salah satu cara untuk hilangkan ruam pada anak.


Harga untuk minyak ini, rm20. Tapi kalau korang ada member yang jual, mesti dapat diskaun. Apapun, kita cuba yang terbaik untuk anak kita sendiri.

Comments

    • says

      aku tak try pun hazeline snow.. bini aku kata try kelapa dara.Alhamdulillah ok.. pas nie kalau tak ok.. aku try yg korang suggest plak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.