5/19/2012

Roti Nan Cheese Sempoi - Medan Tuanku, KL!




Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Amacam hari sabtu? seronok dapat rest kat rumah? apa plan hari minggu nie? Kalau korang rasa nak jalan-jalan atau ronda2 area KL nak pergi shopping Sogo atau Pertama komplek aku nak suggest satu restoran Nan Cheese yang sempoi punya.






Restoran Rsmy di Medan Tuanku, berhadapan dengan Maju Junction. Bagi aku roti nan cheese restoran ini memang sempoi. Tapi roti nan cheese tue cuma start jual dari pkl 6 kalau tak silap aku. Tapi kalau untuk lunch pun ada gak. Tapi kalau hari minggu aku tak tahu start pkl brapa. Kalau tak ada roti nan cheese, boleh try nasi biriani dia. Sedap gak.


harga untuk roti nan cheese tue rm5.00. Cheese dia memang banyak, berbaloi dan kenyang untuk seorang. he he.



5 comments:

  1. Arghh, lapar nie. terus terliuq. Dekat dengan restoran 1 Malaysia yerr.

    ReplyDelete
  2. uih pes taim kak sha dengaq pasai roti naan cheese ni ! huhu

    ReplyDelete
  3. kalau tak silap area kl kedai yang paling femes utk roti naan cheese kan... kena terjah la next time....

    ReplyDelete
  4. xleh lwn kapitan penang lagi....hik3

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.