Fazrol Dot Com

Roti Nan Cheese Sempoi – Medan Tuanku, KL!

s_3338


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Amacam hari sabtu? seronok dapat rest kat rumah? apa plan hari minggu nie? Kalau korang rasa nak jalan-jalan atau ronda2 area KL nak pergi shopping Sogo atau Pertama komplek aku nak suggest satu restoran Nan Cheese yang sempoi punya.


Restoran Rsmy di Medan Tuanku, berhadapan dengan Maju Junction. Bagi aku roti nan cheese restoran ini memang sempoi. Tapi roti nan cheese tue cuma start jual dari pkl 6 kalau tak silap aku. Tapi kalau untuk lunch pun ada gak. Tapi kalau hari minggu aku tak tahu start pkl brapa. Kalau tak ada roti nan cheese, boleh try nasi biriani dia. Sedap gak.


harga untuk roti nan cheese tue rm5.00. Cheese dia memang banyak, berbaloi dan kenyang untuk seorang. he he.

5 thoughts on “Roti Nan Cheese Sempoi – Medan Tuanku, KL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll To Top