Genting Awana Kijal Kg Tour – Pusat Anyaman Mengkuang!

s_3032

Ini adalah tempah kedua kami terjah, selepas pergi tengok Pusat Anyaman Mengkuang ini, dekat je dengan tempat Santuari Penyu. Hanya dalam kurang 15 minit je sampai.

Di sini, korang akan tengok berbagai hasil seni daripada mengkuang. Tentang harga, tak tahu plak, sama ada mahal atau tak. Tapi mesti berbaloi dengan hasil kraftangan yang terbaik. Bayaran setimpal dengan cara kerja yang dilakukan.

Banyak juga benda yang boleh dilakukan dengan mengkuang ini, korang boleh layan dengan gambar yang snap sikit-sikit ini. Banyak juga blogger tunjuk skil menganyam nie. he he.

4 thoughts on “Genting Awana Kijal Kg Tour – Pusat Anyaman Mengkuang!

  1. Bestnya.. Serba sikit ilmu kita belajar ;)

  2. Opppsss lupa nak habaq, eskrem semalam CARAMEL tu memang M'cD punya-Limited time only-so kena cepat terjah :)

  3. gambar last tu dodol kah? huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge