5/17/2012

Aku takkan jejak kaki ke klinik ini lagi!

5:19 PM By




Hari Selasa baru ini aku dan wife bawa Adam ke klinik kulit sebab badan Adam macam naik biji biji kudis yang nak bernanah. Kecian aku tengok budak tue dok tahan sakit bila kena air.




Nasib baik sepanjang kami dok pergi Jaya Jusco Maluri, sekarang dah tukar jadi Aeon Maluri. Wife aku ada perasan ada Klinik Kulit on the way ke Aeon Maluri. Ini merupakan kali pertama aku sampai kat klinik ini. Dan maybe yang terakhir. Aku akan cari klinik kulit kat tempat lain pula.

Sebab aku takkan jejak kaki kat klinik ini lagi:-
Staf admin memang langsung tak ada senyuman dan layanan diberikan memang yang terburuk sepanjang aku pergi klinik swasta.
Tak ada kemudahan untuk kad insuran dan panel syarikat tertentu. Hanya lakukan dengan urusan tunai sahaja.



Tentang mahal ubat itu, maybe berdasarkan consultant yang doktor itu berikan. Tak kisah sangat, cuma servis memang buruk bagi mata aku. Adios untuk klinik ini.

p/s - layanan doktor memang terbaik.

- Posted using BlogPress from my lovely iPhone