8 responses

  1. Sharidawati Shahrudi
    May 18, 2012

    skrg ni byk klinik yg ada doktor yg bekerja secara part time..meant bukan ada 1-2 org doktor je tapi ada ramai doktor. doktor bekerja ikut jadual dan bukan hari2 dia kerja kat klinik tu. kdg2 dia kerja di klinik lain pulak. So doktor kat sesebuah klinik tu pun susah nak kawal nurse yg kerja di klinik tu…….

  2. Myra Jay
    May 18, 2012

    Betul tu, kalau layanan yg diberikan tak memuaskan, memang tak p dah tempat tu..

  3. Zaid
    May 17, 2012

    staff kat depan sepatutnya main peranan untuk tarik pelanggan. tapi kalau dah duk tarik muka dan masam cuka cam tu better pas ni pegi klinik lain je bro..

    • Fazrol
      May 17, 2012

      Memang itu yang akan aku buat..

  4. MrJocko
    May 17, 2012

    Servis, patut buat terbaik la… Bukan kita pegi Free kan?

    • Fazrol
      May 17, 2012

      betul betul betul..

  5. LuVidA^^
    May 17, 2012

    huhuu….staf kne senyum… baru best

    • Fazrol
      May 17, 2012

      itulaa.. dah laa tak senyum..jawapan cam nak tak nak jaa..

Leave a Reply

 

 

 

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Back to top
mobile desktop