Aku takkan jejak kaki ke klinik ini lagi!


Hari Selasa baru ini aku dan wife bawa Adam ke klinik kulit sebab badan Adam macam naik biji biji kudis yang nak bernanah. Kecian aku tengok budak tue dok tahan sakit bila kena air.


Nasib baik sepanjang kami dok pergi Jaya Jusco Maluri, sekarang dah tukar jadi Aeon Maluri. Wife aku ada perasan ada Klinik Kulit on the way ke Aeon Maluri. Ini merupakan kali pertama aku sampai kat klinik ini. Dan maybe yang terakhir. Aku akan cari klinik kulit kat tempat lain pula.

Sebab aku takkan jejak kaki kat klinik ini lagi:-
Staf admin memang langsung tak ada senyuman dan layanan diberikan memang yang terburuk sepanjang aku pergi klinik swasta.
Tak ada kemudahan untuk kad insuran dan panel syarikat tertentu. Hanya lakukan dengan urusan tunai sahaja.


Tentang mahal ubat itu, maybe berdasarkan consultant yang doktor itu berikan. Tak kisah sangat, cuma servis memang buruk bagi mata aku. Adios untuk klinik ini.

p/s – layanan doktor memang terbaik.

- Posted using BlogPress from my lovely iPhone

Lazada Malaysia

Comments

  1. says

    staff kat depan sepatutnya main peranan untuk tarik pelanggan. tapi kalau dah duk tarik muka dan masam cuka cam tu better pas ni pegi klinik lain je bro..

  2. says

    skrg ni byk klinik yg ada doktor yg bekerja secara part time..meant bukan ada 1-2 org doktor je tapi ada ramai doktor. doktor bekerja ikut jadual dan bukan hari2 dia kerja kat klinik tu. kdg2 dia kerja di klinik lain pulak. So doktor kat sesebuah klinik tu pun susah nak kawal nurse yg kerja di klinik tu…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge