4/08/2012

Pengiraan Gaji Staf Kerajaan yang baru!


Pergh! cemburu menghantui diri kepada pekerja gomen se-Malaysia. Nampaknya, bulan ini mereka akan sambut raya awal la. Dengan back dated payment. Dijangka wife aku pun dapat sama. Memang best, boleh tumpang sekali sekala. he he. Apa yang aku nak beli kali nie ye? he he.

Tahniah diucapkan kepada warga gomen sekalian, boleh la buat kenduri. Jangan lupa jemput aku sekali. ha ha. Sekadar perkongsian, tapi yang pastinya, ramai dah yang tahu. Maklumlah, kalau bab duit nie. Memang cepat je. he he he.

Untuk cek, gaji terbaru, korang, suami atau isteri yang kerja gomen, boleh laa try tengok kat sini.