4/16/2012

PC fair dah berakhir!

Amacam? sempat tak ushar-ushar gadget baru kat pc fair kat KLCC? Aku sempat juga tengok. Ini kali pertama aku pergi PC fair kat KLCC nie. Kalau kat Pisa Penang dulu banyak kali juga. Tapi bagi aku, harga untuk laptop tak banyak beza pun. Cuma lebih pada free gift saja.



Dan yang best, banyak plak model yang comel2. Memang untuk menarik pelanggan. he he. Kalau sampai di booth Toshiba korang boleh layan blogger Abang Ben dan bro Denaihati main ping pong guna Ultrabook Toshiba. Tapi buka secara live, tengok di skrin besar je. he he.

Kalau barang kecil-kecilan memang ada murah. Tapi aku ada juga terjebak beli barang yang aku telah kumpul duit begitu lama. he he. Akhirnya tercapai juga. Tapi dari tengok harga yang aku survey sebelum ini, ada lebih kurang jimat rm200. Apa lagi, sebat terus laa.