Betul ke Proton Preve dilancarkan 16 April ini?

Sumber dari funtastickodesign

Tak sabar aku nak tengok baby baru Proton kali ini. Nampak macam menarik saja kereta Proton ini. Dengan teknologi terbaru, Seperti yang pernah aku tulis sebelum ini. Boleh tengok di SINI. Membuat sesiapa yang mampu, takkan lepaskan peluang untuk memilikinya. 

Bentuk yang cantik, dan teknologi yang agak terbaru dari keluaran Proton. Dan yang penting, pastikan harga yang berbaloi. Nama yang agak janggal untuk disebut. PREVE sebutan Prey Vey – Sumber dari funtastickodesign. Yang ingin dimaksudkan proof – bukti. Untuk menarik minat pengguna kepada Proton kembali. 
Drive it to believe it
Kalau berkemampuan, memang aku nak juga kereta ini, tapi apakan daya, Proton Persona aku, tetap menjadi pujaan. (loan tak habis bayar lagi – he he he). Berbangga dengan produk tempatan.
p/s – Sampai blog kereta Australia pun ada tentang Proton Preve ini – Caradvice

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing