Beratur depan kedai Apple 20 April 2012!

ipad-3

Setelah membaca di blog Amanz. Blog Tech popular di Malaysia ini. Aku tak tahu, ada kebarangkalian orang akan beratur panjang lagi untuk membeli Ipad baru ini? Tapi yang pastinya Apple fanboy yang penyabar mesti akan membelinya. Yang mana betul-betul tak sabar je yang dah beli kat Lowyat. he he he.

Bagi aku, masih lagi bersama Ipad 2, lagipun sikit je perbezaan dengan Ipad baru nie. Apa yang diupgrade tak berguna sangat pun bagi aku. Aku still berpuas hati dengan Ipad 2. Adakah harga Ipad 3 atau baru sama macam harga lama Ipad 2? Sama-sama kita tengok esok.
Bagi sesiapa yang nak beli tapi malas beratur aku cadangkan beli je online melalui Apple store. Lagi senang, kalau tak silap, dalam 2 minggu dah sampai. Siap boleh buat engraving lagi. TERBAIK….
p/s – esok memang tak boleh beratur, sebab nak pergi honeymoon kat Awana Kijal. he he he. Thanks Nuffnang dan Genting

One thought on “Beratur depan kedai Apple 20 April 2012!

  1. wah awak terpilih ek..tahniah beb! enjoy ganu ok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge