3/17/2012

Ikan Bakar Din - Kepala Batas Butterworth!



Kedai ini, adalah salah satu tempat wajib aku makan kalau aku balik ke kampung. Macam - macam jenis ikan bakar ada kat sini. Tunggu untuk di pilih saja. Bukan saja makanan laut, ayam dan daging pun ada. Nak kata sedap atau tak. sepanjang aku pergi. Memang orang selalu ramai laa.
Kalau korang ada outstation atau pun ronda-ronda kat Butterworth penang nie, boleh laa try lunch kat sini. Cuma untuk makan tengahari saja. Habis saja lauk, dengan rasminya kedai ini akan tutup. Tentang harga bagi aku memang berbaloi.


5 comments:

  1. aku nak ikan bakar! kite bakor aje!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sampai KB boleh try nanti..

      Delete
  2. ikan pari bakar !!! ikan jaket bakar !!! hadoyaiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt bila2 kita g mkn ikan bakar sama2 ...bersama family masing2...hihi

      Delete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.