3/15/2012

Apa ada dengan Residence Inn Cherating?


Seandainya korang mencari tempat penginapan di Cherating. Tempat yang aku boleh cadangkan adalah Residence Inn, Cherating. Bagi aku tempat ini adalah terbaik. Kerana ada chalet dan hotel. Mengikut bajet masing-masing. Lagipun, hotel dan chalet ini agak jauh sikit dari pantai Cherating. Lebih kurang 5 minit perjalanan untuk ke pantai.


Disini juga ada kolam, untuk budak dan juga dewasa. Siap ada jakuzi lagi. Apa yang best, ada wifi. Untuk online facebook memang best. Dari dalam bilik saja. Cuma yang tak bestnya, line slow. Kena suruh pihak Residence Inn pakai Unifi. Tak pun ambil pakej Streamyx yang 4Mbps. Bagi aku memang puas bermalam kat sini. Breakfast yang disediakan pun tidak mengecewakan. 

Disini juga korang boleh sewa motorsikal atau basikal untuk ronda kawasan terdekat. Banyak pakej aktiviti ditawarkan boleh pilih. Untuk tengok gambar Residence Inn yang aku ambil boleh try tengok kat SINI.