2/24/2012

Filem Adnan Sempit 2 terbaik - Pendapat aku


Assalamualaikum,
Camna? Korang layan tak lagi filem terbaru Metrowealth nie? Kepada yang tak layan lagi Filem ini, korang boleh letak dalam jadual korang untuk layan filem nie. Bagi pendapat aku, filem ini memang terbaik. Dari awal sampai habis filem ini membuatkan aku gelak. Mungkin ada part yg tak best, tapi itu semua dah di cover dengan part yang lawak.
Memang sempoi, tengok Adnan(Shaheizy Sam) speaking, mimik muka Adnan yang memang sempoi. Memang pelakon yang hebat betul laa. Dengan pelakon pembantu yang lawak macam Along Cham, Angah Raja Lawak  dan Yana Samsudin. Apapun, aku dapat rasakan yang korang pasti tertanya-tanya siapakah minah rempit yang memakai staf di kepala. Memang skill jugak dengan motor. Member aku agak, perempuan tue maybe dari kor pertunjukkan persembahan motor. Tak tahu laa, betul atau idaknya.. he he he.

Bagi aku, filem ini memang terbaik. Dari pandangan peribadi aku, bagi 4/5. Tapi dari peminat yang suka tengok wayang, bukannya pengkritik profesional. Cuma berkongsi, apa yang best bagi pandangan aku.

1 comments:

  1. haha...betul tu...ada scene yang foul, tapi kelakar tu memang kelakar sampai terlupa jup yang foul tu...haha

    anyway, jemput Fazrol baca review Adnan Sempit 2 di Kakiwayang.com juga...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.