Check waktu solat melalui Handphone!

waktu-solat

Aku sebenarnya baru dapat trick melalui email. Cara untuk check waktu solat melalui handphone. Tak Payah download application bagi yang guna smartphone. Aku rasa yang guna handphone biasa pun boleh check waktu solat. Dari Imsak hingga Isyak. Memang terbaik laa, Benda yang baik, baik kita war war kan.

Cara dia camni! Senang saja.
Dail no 01548406384
Nanti dia akan paparkan waktu Solat di Skrin.
Yang penting tiada bayaran atau cas dikenakan.

Setelah aku test, Aku tak boleh check waktu solat melalui handphone Samsung Galaxy Ace. Tapi aku rasa, Maybe disebabkan line Umobile yang aku gunakan. Selamat mencuba. 

Sila like dan kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

5 thoughts on “Check waktu solat melalui Handphone!

  1. celcom xjadi T_T

  2. ye ke ni??????? huuuu ..sambil buat mimik muka x puas hati..

  3. bagus ni..gue ada install bb punya waktu solat..ikut negeri, mudah nak travel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge