2/28/2012

Check waktu solat melalui Handphone!


Aku sebenarnya baru dapat trick melalui email. Cara untuk check waktu solat melalui handphone. Tak Payah download application bagi yang guna smartphone. Aku rasa yang guna handphone biasa pun boleh check waktu solat. Dari Imsak hingga Isyak. Memang terbaik laa, Benda yang baik, baik kita war war kan.

Cara dia camni! Senang saja.
Dail no 01548406384
Nanti dia akan paparkan waktu Solat di Skrin.
Yang penting tiada bayaran atau cas dikenakan.

Setelah aku test, Aku tak boleh check waktu solat melalui handphone Samsung Galaxy Ace. Tapi aku rasa, Maybe disebabkan line Umobile yang aku gunakan. Selamat mencuba. 

Sila like dan kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

5 comments:

  1. bagus ni..
    gue ada install bb punya waktu solat..
    ikut negeri, mudah nak travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ini aku tak tahu sama ada ikut negeri atau tidak..

      Delete
  2. ye ke ni??????? huuuu ..sambil buat mimik muka x puas hati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. Dah try menggunakan blackberry pakai line maxis.. seperti gambar di atas..

      Delete
  3. celcom xjadi T_T

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.