Harga Tiket Snowalk I-City Shah Alam

Snowalkbanner

Baru nie berkesempatan untuk jalan – jalan di I-City Shah Alam. Kebetulan keluarga abang ipar aku datang dari Penang. Sebelum nie dah pernah pergi, dulu parking free, sekarang dah kena bayar. Pas tue, tempat parking jauh plak dari tempat nak tengok lampu-lampu cantik tue. Banyak juga perubahan, dah semakin banyak plak yang bakal ada. Sekarang dah ada tempat untuk main game. Tapi salah satu tempat yang paling menarik minat untuk pergi ialah Snowalk. 



Harga tiket Snowalk I-City Shah Alam
Aku memang tak sempat nak masuk, sebab ramai sangat manusia waktu itu. Cuma kali ini, aku just share harga tiket. Untuk masuk Snowalk I-City. Tapi selalunya, kalau masuk ramai-ramai memang aku akan rasa kurang selesa sikit. Dah memang itu tabiat aku, tak suka sesak. Tak best. he he. Ada anak kecil plak. kalau dah besar sikit ok laa kot. 
Apapun, kalau bagi sesiapa yang jarang atau susah nak sampai sini boleh la try masuk. Walaupun sesak bila orang ramai. tapi kalau tak try sekarang bila lagi kan? tapi bila tengok dari blog orang yang pernah masuk macam best plak. Apapun, aku akan try jugak masuk lain kali. he he.

2 thoughts on “Harga Tiket Snowalk I-City Shah Alam

  1. kawan yg bg feedback, kasut yg disewakan utk masuk ke snowworld sangat basah kuyup ..patutnya sediakan lebih banyak kasut utk disewa…. bila kasut basah rasa mcm tak hygiene lah pulak kan….

  2. Tak pernah masuk Snow Walk ni walaupun dah 2 kali datang ke i-City sebab tiketnye mahal lah.. maybe next time kot..

    Sabtu lepas datang ke i-City pun jalan-jalan je masuk Art Museum dan main games Star Archery (yang ni best).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge