1/12/2012

Darabif Burger Terbaik!




Ini merupakan kali pertama aku makan Darabif Burger. Saja untuk mencuba, tak kenal maka tak cinta! betul tak? Memang tak dinafikan, boleh tahan sedap jugak burger pilihan aku. Kebetulan pilihan aku Malaysian Moo Combo. Memang sedap, sorry to say kalau agak keterlaluan, for me Darabif Burger lebih sedap dari Burger King. Kalauu korang tak percaya, nanti try pergi cuba. 
Aku pun sebenarnya tak pernah tahu tentang Darabif Burger nie. Lagipun, selalunya kalau fastfood nie, memanjang nampak Mc'D dan KFC saja. sekali sekala bertukar selera ok juga. Korang boleh mencuba Darabif Burger. Pada aku confirm korang akan datang sekali lagi. Macam aku, teringin nak pergi makan lagi. 

Jangan risau, ini bukan entry berbayar untuk aku promote Darabif Burger, tapi sekadar kongsi pengalaman. 

p/s - "Makanan tidak pernah ada politiknya! Kalau sedap, semua orang suka... Enjoy It..."