Aku masuk paper! Thanks Cadbury Malaysia

Pergh! macam tak percaya. Bila aku masuk paper Star hari ini. he he. Ini kali pertama muka aku masuk paper. ini semua gara-gara menang grand prize peraduan Share the happiness dedications oleh cadbury Malaysia. Aku merupakan salah satu dari tiga orang pemenang  yang dipilih cadbury. Untuk pemenang yang ketiga maybe akan berlangsung pada 17 December nie. So jom pakat- pakat like pages Cadbury Malaysia. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

Aku pun tak sangka boleh menang. Sebenarnya aku punya dedication agak simple, tapi dapat buat yang paling grand dalam sejarah hidup aku. Aku kahwin pun tak macam nie. Masa ulangtahun perkahwinan baru dapat camni. memang terbaik laa. Thank You Cadbury Malaysia. Jasamu ku kenang sampai bila-bila. Event ini akan menjadi kenangan paling indah dalam hidup aku dan family. Bini aku pun sampai tak boleh nak cakap apa. Terkejut sangat dengan event tue.
Ini adalah sebagai tanda aku menghargai pengorbanan bini aku selama ini. Memang tak boleh di balas sampai bila-bila. Thank you sayang! Bini aku hampir menangis! tapi dia boleh tahan sebab malu ramai orang. Apapun, event ini mampu membuta hatinya cair.. he he.. Untuk cadbury dan team yang menjayakan event nie, aku ucapkan berbanyak-banyak terima kasih. Kerana membuat sesuatu yang betul – betul best. Semoga kalau ada peraduan lagi, boleh bagi ex – pemenang try lagi.. he he.
Berita penuh di The Star

Comments

  1. says

    betul…betull..itu la yang kitorang ramai2 skrg tgh ckp..kuat betul la dia tak nangis..actually klu nangis segan..ramai org..tapi kes nih lain..touching…kitorang pulak yag beria touching kat opis nih..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.