Denaihati Aku nak kamera Canon eos 550D!

contest gadget impian 300x250 Banner

Sememangnya aku terlambat untuk buat entry ini. Dan secara automatiknya aku memang tak sempat laa untuk susun strategi bagi dapat 10 top blogger yang akan dipilih nanti. Apapun, aku tetap sokong contest anjuran Denaihati ini. Nasib baik due date untuk contest ini telah postpone. So sempat la aku join walaupun hanya sekejap saja. Nak memang tue, memang memang harapan tipis laa. 

Bukannya niat untuk memperlekehkan contest yang mantap ini, tapi aku terlampau sibuk untuk nak buat kejutan buat bini aku. Tapi sekiranya sempat untuk kawan-kawan lain like kat fb, klik google+, Tweet kat twitter dan komen di Entry ini. Jasa korang amat aku hargai. At least ada juga point untuk aku. he he.
Untuk Denaihati yang pemurah(ayat bodek), gadget idaman aku ialah DSLR Canon EOS550D. SO sudikanlah, sedekah kat aku. he he. Kalau tiba-tiba aku menang jugak, memang aku belanja orang yg sokong

 aku kat sini. he he. Betul2 janji nie.
β€œContest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti dan Serverfreakβ€œ

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.