10/11/2011

Truly Loving Company - Rumah Aman


Dengan segala rasminya, saya memjemput kawan-kawan untuk sama-sama kita membantu untuk menambah-baikkan Rumah Aman. Dimana ini ia adalah tempat untuk anak yatim piatu dan kurang berkemampuan. Bagi sesiapa yang berkemampuan, bolehlah sedekah yang mana terlebih tue dengan ikhlas. Dengan Kerjasama Churpchurp, Nuffnang dan MilkADeal untuk mengumpul dana untuk projek ini.


Untuk Nuffnangers! pihak Nuffnang ada menyediakan satu page dimana korang boleh deduct sedikit amount dari akaun korang, senang kan? boleh tengok kat SINI. Churpers juga sama, korang boleh tengok kat SINI. Senang je caranya, hanya log in ID korang je. Untuk Churpers jugak, korang boleh memberi sumbangan dengan membeli Churpie dengan harga rm25. Dimana duit itu akan disumbangkan kepada tabung ini.

Apapun, bagi sesiapa yang tiada akaun Nuffnang ngan Churpchurp. Korang boleh buat secara online melalui Maybank2u. Dengan no akaun 562106720433(Rumah Aman - Shah Alam). Letakkan di remark "Nuffnang TLC Promise Me S2" then emelkan print screen permindahan tersebut ke tlcpromiseme@nuffnang.com.
Ini semua adalah untuk permotongan cukai korang.

Apapun, semuanya biar ikhlas. Lagipun rezeki semakin bertambah kalau kita rajin bersedekah.