(Sinopsis) – Filem Klip 3gp! Ganas, Gerun & Ghairah!

klip-3gp-01-305x383

Ambil dari Filemkita.com

 Hari ini, filem yang menggunakan tajuk yang hangat telah ditayangkan dipawagam seluruh Malaysia kot. Agak-agak ramai tak yang nak tengok filem nie? Bagi aku, walaupun aku penyokong tegar filem tempatan. Tapi tajuk cerita ini membuatkan aku kurang sikit nak tengok. Melalui trailer yang aku tengok kat youtube pun, tak ada yang membuatkan aku nak tengok kat pawagam. Maybe aku tunggu review dari blogger yang layan filem nie nanti.

Sinopsis cerita nie…

Eddie (Zahiril Adzim – aku minat lakonan dia) , umur 20, Seorang jutawan internet. Complete handsome ngan ramai Cikaro. Jadi jutawan internet sebab bisnes jual beli klip porno.
Maya (Mimie O.N.E – dengar kata lakonan yang hebat dalam filem nie) Seorang wanita berkerjaya. Menjadi mangsa Boyfriend dia Sunny ( Fikhree Bakar) seorang gigolo yang mengugut Maya tentang video hubungan intim mereka. Sunny plak mendapat sokongan dari isteri dia Rita (Adeline). Mmg terbaik laa laki bini nie. Nak kaya cepat.

Tajuk dalam paper pun dah panas!

Pastu ada cerita lain plak. 3 anak dara yang nak enjoy kat Ibukota konon. Tetiba ada benda yang menyeramkan plak berlaku. Mereka diburu sesuatu yang mengerikan plak.
Cerita lain plak, tentang Sandra seorang budak sekolah yang dirogol oleh budak-budak motor. Mat rempit la nie kot. Semua episod ini ada kena mengena dengan rakaman melalui handphone. Sebab tue la tajuk filem nie pun Klip 3gp. Memang apa yang berlaku sekarang nie. 

Banyak pelakon baru

 So kepada yang dah tengok cerita nie, boleh laa kongsi-kongsikan sikit ye. Best ke tak. Tapi terus terang. Cerita ini, tak membuatkan aku teringin nak tengok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge