9/20/2011

Bini - bini ku Gangster vs My Wife is Gangster!

 

Fuyoo.. Salah satu cerita yang aku tunggu.Maybe Shaheizy Sam berlakon kot. Sejak dapat tangkap gambar bersama Shaheizy Sam, Terus aku minat ngan lakonan dia. Memang macam2 watak yang dia dah buat. Paling aku suka masa dia berlakon Sekali Lagi. he he. 22/9/2011 nie keluar filem terbaru Shaheizy Sam. Bini-biniku Gangster. dari review yang aku tengok nampak macam best.  Hopefully lepas tengok kat wayang pun best.


Boleh jugak tengok antara tiru cerita korea popular My Wife Is Gangster ke tak? Tapi bagi aku, dari tajuk maybe sama. Tapi dari review dah lain. Dalam cerita Korea, bini dia satu. Kali nie, Ada dua bini tue. Memang filem poligami yang baik nie. He he. Apapun! walau segangster mana bini tue. Dia kena hormat dengan suami dia. Baru layak jadi bini solehah.. Terbaik..

Jom kita ramai-ramai tengok cerita nie nanti.. Support lah filem tempatan.