10/22/2010

3 cara untuk synchronize facebook dengan twitter!



Salam 1Malaysia!

Kenal tak Facebook? kenal tak Twitter?  para blogger didunia cyber mesti sudah biasa dengan dua laman sosial nie. Biasa lah, Facebook untuk kawan-kawan dan Twitter pula untuk para follower! Tapi kadang - kadang setengah update kita nak kongsikan dengan kedua-dua laman sosial tue. So kali ini, aku nak bagitau 3 cara untuk membuat apa yang update kat twitter boleh juga diupdate di facebook.

1. TWITTER - official application di Facebook.

10/11/2010

Tahukah Anda? Al Khawarizmi : Pengasas ilmu Algebra




Salam semua, selalunya kita kongsikan tentang orang terkaya didunia dan di Malaysia. Kali ini, aku nak kongsi sedikit info yang boleh dibanggakan oleh aku sebagai orang Islam. Selalunya kita  dengar tentang orang bukan islam yang mencipta macam-macam. Sampai dapat Anugerah.