Filem lucah dari Malaysia aka 3gp ke?

Survivor_Robinson_Ekspeditionen_1

Sukar dipercayai! Kalau tak silap, tahun lepas kecoh satu rancangan ala survivor dari luar negara, Yang menjalankan penggambaran kat Mersing kecoh. Sebab ada adegan berlari dalam keadaan bogel. Pada tahun ini pula, lagi panas pula cerita dia.

Bertempat di hutan simpan, taman negara Pahang. Di jadikan tempat untuk produksi filem lucah luar negara pula untuk membuat penggambaran. Apa kat tempat lain tak ada ke? Pendedahan ini dibuat oleh Ketua Pemuda UMNO Jerantut, Datuk Wan Amizan Wan Abdul Razak.

katanya’

(KAWASAN yang didakwa menjadi lokasi penggambaran filem lucah di Taman Negara)

“Saya menerima aduan daripada penduduk dan semasa membuat lawatan mengejut di situ awal April lalu, saya telah melihat sendiri beberapa adegan yang tidak sepatutnya.

“Malangnya, pengarah produksi asing berkenaan tetap berkeras mengatakan adegan itu tidak menyalahi budaya tempatan dan sebahagian merupakan arahannya,”

Cuma name filemnya dia tak tahu, kalau dia bagitahu, nanti ramai pulak yang cari kat internet download plak he he he. Yang peliknya bagi aku, pihak luar tak inform dulu ke kat pihak tertentu di Malaysia, sebelum membuat sebarang penggambaran?

Aku bukan apa, seandainya Allah ingin menunjukkan sesuatu bala, Orang Malaysia yang akan kena. Ingat la tragedi kat acheh, dalam sekelip mata saja. So banyak-banyak lah muasabah diri. Jangan terlampau open, sampai orang luar boleh buat Malaysia macam negara sendiri plak. Kena ingat lah, Malaysia nie Negara Islam.

So beringatlah sebelum terlambat.

6 thoughts on “Filem lucah dari Malaysia aka 3gp ke?

  1. Adakah anda dan pasangan anda sudah jemu dengan posisi-posisi seks yang sama setiap kali berasmara?Kamasutra Bergambar (Bahasa Melayu)

  2. ooo..baru ku tahu!!!apa nak jadi la skrg ni

  3. x-po – Dari kosmo bro.

  4. ada ek berita ni? dari mana ko dpt bro?

  5. Ala malaysia terlalu baik hati sgt..dah rasa mcm negeri apa tah..pendatang wat mcm rumah sendiri,dah tu x hormat org kita..lepa plak yg nak control…Sape yg rasa ada "kuasa" jaga malaysia tu,jaga la elok2..tegas la sikit…jgn smpai ahli keluarga sendiri jadi mangsa pendatang baru nak menyesal..lg 1 nanti kt akhirat nk kena jawab oOO…org tempatan silap sikit dah kena,tp org asing…???fikir2 la sendiri..aku ckp banyak pun x guna..So nanti time mati kita sama2 ungkit,biar "kepala" yg menjawabnya…

  6. pihak berkuasa kene ar amik tindakan..betul x..jgn senyap je..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge