3/25/2010

Review Evolusi KL Drift 2!




Kali ini aku nak update cerita terbaru yang aku tonton. Apa lagi Evolusi KL Drift 2 la. Bagi pendapat aku laa, cite nie memang best. Boleh dikatakan tak sia-sia membeli tiket wayang. Duration lebih kurang 1jam 45 minit. Para pelakon yang mantap. Ini serba sedikit review dari aku yang Bukan professional nie.

Yang best:-

1. Jalan cerita yang mantap dan tersusun.

2. Genre aksi yang best bagi filem Malaysia.

3. Shahezy Sam Ngan Aaron Aziz cakap cina.

4. Bab cintan cintun, kejap je.

5. Pengajaran yang banyak tentang erti setiakawan, sampai boleh rasa cam 2 hero tue gay je. He he he.

6. Inspektor polis pun boleh buat drift, pas tue kereta mantap plak tue. (tak kena saman la, dah polis)

Yang tak bestnya pula:-

1. Gerakan drift yang menarik kurang. Drift yang biasa-biasa ja banyak.

2. Awek seksi hanya ada pada perlumbaan awal saja. He he he.


Itu saja komen dari aku. Untuk kepuasan, baik korang tengok sendiri. Bukan senang nak tengok kereta dahsyat-dahsyat meletup macam tue, saja. Baik bagi kat aku pun ok.

p/s - boleh lawan michael bay!!!

6 comments:

  1. agak menarik!!!
    nak kena terjah di pawagam juga ni...

    ReplyDelete
  2. review yg menarek.. harus tonton ni.. heheee

    ReplyDelete
  3. Memang salah satu filem wajib tonton..
    lagu pun best...

    ReplyDelete
  4. aku nak tggu download je..hikhik majulah pirates utk penjimatan wang..ekekeh

    ReplyDelete
  5. Tgk wayang lagi best...
    sound dia mantap.. he he..
    Tapi nnti download gak..

    ReplyDelete
  6. aku dah tengok, best giler siot!!

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.