4 responses

  1. x-po
    March 31, 2010

    buat contest yg simple2 je bro..tak perlu la letak syarat yg kena wat entry, kena ltk banner kt sidebar, sbb org kurang nk join cmtu..just jwp kt ruangan komen je..so simple

  2. Zikr the Jalanan Sep
    March 31, 2010

    buat sajak..ok gak.. :-)

  3. tokjogho
    April 4, 2010

    salam ziarah,tok juga ada buat contest kat blog tok. tok rasa simple tp xtau lah kot2 org lain rasa payah. sebab info tok dah bagi bagaimana nak cari tok…apa2 kalau nak tengok atau pun join, klik link kat bawah:http://tokjogho.com/tj/mana-tok-jogho/

  4. Tokjogho
    April 4, 2010

    salam,tok ada buat contest gak kat blog tok….rasa tu senang tp xtaulah kot2 susah pd org lain. apa2 pun kalau nak tengok atau join, boleh klik link kat bawah ni:http://tokjogho.com/tj/mana-tok-jogho/

Leave a Reply

 

 

 

CommentLuv badge

Back to top
mobile desktop