Contest apa aku nak buat?

tanda-soal


Salam semua kepada pengunjung blog yang tidak seberapa ini.
Untuk pertama kalinya, aku teringin nak buat contest untuk blog aku ini.
Lagipun bukan selalu. Sementara tengah murah rezeki ini, tak salah kalau aku
nak kongsi dengan kawan-kawan yang lain.

Orang tua selalu pesan, kalau kita selalu memberi dengan ikhlas, InsyaALLAH kita akan murah rezeki. So, untuk kali ini aku hanya nak korang bagi idea contest apa yang blog aku boleh buat?

Korang just drop kat komen box saja. jangan lupa bagi contact atau link back. Untuk senang bagi aku contact korang balik. Untuk idea yang aku buat contest dimasa akan datang, aku just bagi top up @ cash rm10 dulu. Untuk contest yang akan datang baru up sikit kot. InsyaALLAH.

Aku berharap sangat dapat bantuan dari korang semua. TQ.

4 thoughts on “Contest apa aku nak buat?

  1. salam,tok ada buat contest gak kat blog tok….rasa tu senang tp xtaulah kot2 susah pd org lain. apa2 pun kalau nak tengok atau join, boleh klik link kat bawah ni:http://tokjogho.com/tj/mana-tok-jogho/

  2. salam ziarah,tok juga ada buat contest kat blog tok. tok rasa simple tp xtau lah kot2 org lain rasa payah. sebab info tok dah bagi bagaimana nak cari tok…apa2 kalau nak tengok atau pun join, klik link kat bawah:http://tokjogho.com/tj/mana-tok-jogho/

  3. buat contest yg simple2 je bro..tak perlu la letak syarat yg kena wat entry, kena ltk banner kt sidebar, sbb org kurang nk join cmtu..just jwp kt ruangan komen je..so simple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge