3/31/2010

Contest apa aku nak buat?


Salam semua kepada pengunjung blog yang tidak seberapa ini.
Untuk pertama kalinya, aku teringin nak buat contest untuk blog aku ini.
Lagipun bukan selalu. Sementara tengah murah rezeki ini, tak salah kalau aku
nak kongsi dengan kawan-kawan yang lain.

Orang tua selalu pesan, kalau kita selalu memberi dengan ikhlas, InsyaALLAH kita akan murah rezeki. So, untuk kali ini aku hanya nak korang bagi idea contest apa yang blog aku boleh buat?

Korang just drop kat komen box saja. jangan lupa bagi contact atau link back. Untuk senang bagi aku contact korang balik. Untuk idea yang aku buat contest dimasa akan datang, aku just bagi top up @ cash rm10 dulu. Untuk contest yang akan datang baru up sikit kot. InsyaALLAH.

Aku berharap sangat dapat bantuan dari korang semua. TQ.

4 comments:

  1. buat contest yg simple2 je bro..tak perlu la letak syarat yg kena wat entry, kena ltk banner kt sidebar, sbb org kurang nk join cmtu..just jwp kt ruangan komen je..so simple

    ReplyDelete
  2. salam ziarah,

    tok juga ada buat contest kat blog tok. tok rasa simple tp xtau lah kot2 org lain rasa payah. sebab info tok dah bagi bagaimana nak cari tok...apa2 kalau nak tengok atau pun join, klik link kat bawah:

    http://tokjogho.com/tj/mana-tok-jogho/

    ReplyDelete
  3. salam,

    tok ada buat contest gak kat blog tok....rasa tu senang tp xtaulah kot2 susah pd org lain. apa2 pun kalau nak tengok atau join, boleh klik link kat bawah ni:

    http://tokjogho.com/tj/mana-tok-jogho/

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.