3/06/2010

Berbangga dengan proton EMAS111

Patutkah kita berbangga dengan proton? Di Geneva Proton telah memperkenalkan satu kereta yang bagi aku nampak cun la juga. Sekali nampak macam kereta Smart for two je.
Salah satu kereta konsep terbaru.

Diberi nama Proton Emas (Eco Mobility Advance Solution). Sedap ke? Biasa la. awal-awal dengar memang tak sedap, lama-lama nanti ok la. nak tengok gambar tekan laa


Kat sini serba sedikit gambar proton emas, memang nak Comel gak la.









2 comments:

  1. nape x kale emas gak..?bru style..

    ReplyDelete
  2. cantik ..alangkah baiknya viva macam tu jugak.hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.