chronicle of my life online!!


Dah lama aku tak online, semuanya bersebab.. Dalam sebulan ini, macam-macam yang berlaku..
aku still tak boleh update blog kesayangan aku ini.. Banyak yang aku terlepas… aksi budak sekolah, permergian MJ & macam2 lagi…

Sekarang aku dah berpindah, that why aku tak boleh online untuk jangka masa panjang… Maklumlah, TM kalau bab nak memotong line streamyx memang pantas, Tapi bila nak sambung balik memang hampeh… Nasib baik laa, kat area umah baru aku ini, tak dapat wimax… Kalau x, boleh aku try…

Kepada sesiapa yang pernah melawat blog ini, jangan terkejut… Aku dah tukar template baru..
Aku tukar bukan apa, seandainya bisnes aku berjaya, InsyaALLAh… aku akan bertukar ke hosting berbayar… Cuma buat masa sekarang, apa nama domain yg best untuk blog aku nie ye? tolong kawan2 bagi pandangan…

Title pun dah bertukar ‘Dari Keyboard Aku’ ke ‘My Life Online’… Saja buat perubahan sempena template ngan azam berinternet yang baru… Maybe dapat semangat baru kot.. Aku rasa setakat ini saja pembuka kata untuk blog ini selepas pengubahsuaian… Keep rock blogger!!!!!!!!!


Free Signature Generator

Free Signature Generator

Lazada Malaysia

Comments

  1. says

    semalam je 2 hari rumah aku tak leh connect linesebab beruk putuskan line..cibai tolwimax?mule2 je laju..pastu hampeh..percayalah..faz.comfazwr.com

  2. says

    mcm tu la bro.. streamyx memang cibai tp ada juga sometime depa buat aku syg sangat2. hehehe.. cuma 1 je yg aku tak puas hati skrng ni ialah byrn terlampau mahal since aku dah guna setahun lebih. TM plak tak pernah bg aku free sebulan ke.. diskaun 20% setiap bulan ke.. kan baru best. hahaha..nmpaknya kena hantar surat kat PM ni minta dia bg hadiah internet FREE utk pengguna tegar mcm kita ni.. baru la PM nmpak semakin handsome dan semakin ramai yg syg kat beliau. harharhar.. anyway, selamat kembali membloggingkan diri.oh ya, domain ni pun cantik http://www.mylifeonline.com :)

  3. says

    @loq – Kalau camtu kena setia ngan streamyx laa..@azizwan – betul gak tue.. hntr surat kat PM bg internet free utk org cam kita nie.. he he..

  4. says

    Korang kene paham tenet yg korang applykan… byr pakej bulan… stiap pakej ad saiz yg dibekalkan… example: 20gb,5gb.. jdi bile k0rang bnyak up n d0wnload.. nti abes la, bile dh pen0h sl0w r c0nnecti0n korang….. kene tgu next m0nth.. sampai pembekal cleanup.. balik… tu p0n kal0 karang byar r… kalo nak laju amik pakej mahal.. yang supp0rt sampai unlimited… xde saiz f0r up n d0wn file.. taw x….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge