3/12/2009

iphone dah sampai malaysia.



terima kasih kerana klik kt sini

Kepada sesiapa yang berminat nak beli Iphone... Boleh lah nak beli sekarang.... Kerana Maxis kepunyaan Anannda Khrisnan telah membawa masuk Iphone 3g ke sini...
Aku tidak berapa tahu sangat dengan apa yang ada dengan Iphone ini.. Yang aku tahu, ia keluaran Apple, yang popular dengan gadget yang mana ada kelebihan tersendiri...


Dengarnya Iphone ini gadget dimana gabungan diantara - telefon bimbit, ipod & gadget internet... Betul atau tidak, korang kena beli dan lihat la sendiri... he he he..



Ini merupakan teknikal spesifikasinya...


* Dimensions (H x W x D)
o - 115 x 61 x 11.6 mm

* Weight (w/standard battery)
o - 135 g

* Design
o - Open-faced

* Antenna Type
o - Internal

* Technology
o - GSM 850/900/1800/1900 MHz

* Data
o - GPRS, EDGE, Wi-Fi (802.11b/g)

* Battery Type
o - Li-Ion

* Talk Time
o - Up to 8 hours

* Standby Time
o - Up to 250 hours

* Built-In Digital Camera
o - 2 Megapixels, 1600x1200 pixels

* Video Recorder
o - Yes

* Infrared
o - No

* Bluetooth
o - Yes, v2.0

* External Memory
o - No

* Predictive Text Input
o - No

* Messaging
o - SMS, Email

* Java™ Technology
o - No

* Wireless Web Browsing
o - HTML (Safari)

* Handsfree Speaker
o - Yes

* Phone Book Capacity
o - Shared memory + Photo call

* Vibrating Alert
o - Yes

* Voice-Activated Dialing
o - No

* Ring Tones
o - Polyphonic

* Display Type
o - Touchscreen, 16M colors, 320 x 480 pixels, 3.5 inches

* Organizer
o - Yes

* Synchronization Software
o - Yes

* Games
o - No


7 comments:

  1. mmg la best...
    tp masih mahal la...
    hohoho

    ReplyDelete
  2. Biasalaa...

    Tunggu lama skit, baru leh beli...

    he he he...

    ReplyDelete
  3. hoho biasa la mula2, mesti mhl gle..tp aku dpt info, bli kt ebay leh dpt lg murah..hoho

    ReplyDelete
  4. Beli kat ebay, function sama ke dengan yg malaysia punya nnti? curiousity...

    ReplyDelete
  5. iphone yg x de 3G dh lama dh ada kt m'sia
    sbb aku besa tgk kt kedai semua switch(apple)

    apa yg aku tau, iphone 3G ni harga dia lebey kurang 3k

    ReplyDelete
  6. kalu xsilap aku..
    kalu yg hack punya mahal skit...
    ari tue aku ada nmpk kat low yat..

    ReplyDelete
  7. hhuhu, aku dgr nak on9 pakai iphone nie lagi laju dari guna pc atau laptop.

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana meninggalkan komen.
Sekiranya ingin mengetahui email anda sudah dibalas boleh klik pada
Subscribe by email di bawah kotak komen ini.